Informatiedag ‘Droomvilla Kerckebosch’ in Zeist groot succes!

datum

16.10.2010

wUrck was op 16 oktober 2010 aanwezig bij de succesvolle informatiedag ‘Droomvilla Kerckebosch’ in Zeist. Onder de bezoekers waren veel ge├»nteres-seerden voor de 39 vrije kavels in de verschillende scheggen en de kavels op de CPO locatie.

Sinds medio 2009 werkt wUrck aan het landschaps- en inrichtingsplan voor de herstructureringsopgave Kerckebosch in Zeist. Tijdens de informatiedag was het bureau dan ook goed vertegenwoordigd om de plannen toe te lichten. Dit gebeurde aan de hand van informatiepanelen, waarop de randvoorwaarden en sfeer van de verschillende scheggen gecommuniceerd werden. Naast het verkrijgen van informatie was er voor geïnteresseerden ook de mogelijkheid om een kavelwandeling te maken. Zo kon men de omgeving verkennen en zien waar de kavels precies gesitueerd zijn.

Voor de CPO locatie was er een speciale hoek ingericht in het infocentrum (CPO: Collectief Particulier opdrachtgeverschap). In het project Kerckebosch geeft de WOM de gelegenheid aan een groep particulieren om op een speciaal hiervoor aangewezen locatie hun eigen woonomgeving te ontwikkelen. wUrck was aanwezig om CPO in het algemeen en de locatie toe te lichten en om te peilen of er interesse is voor een dergelijk initiatief. Dit bleek het geval, op dit moment worden alle reacties verzameld en wordt er een plan gemaakt over het vervolgtraject.

wUrck kan zowel bij een vrije kavel als bij de CPO locatie optreden als uw adviseur op het gebied van ontwerp en proces. Samen met u ontwerpen wij dan uw nieuwe woonomgeving in Kerckebosch! Bent u geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op!