Kom kennismaken met onze wUrckprojecten op de Dag van de Bouw

Kom kennismaken met een aantal wUrckprojecten op de Dag van de Bouw aanstaande zaterdag 20 mei

Een hoop uiteenlopende wUrckprojecten zijn momenteel in uitvoering. Fietsenstallingen, een transferium, de omvangrijke aanpak Ring Zuid in Groningen en natuurlijk Kerckebosch Zeist en meer. Alle wUrckers zijn hard aan het werk om de projecten tot een mooi eindresultaat te krijgen. Trots zijn wij op ons brede porfolio ‘palet’, die gekarakteriseerd wordt door onze integrale aanpak. Hieronder hebben wij de projecten in beeld gebracht die momenteel in uitvoering zijn of waarvan de bouw op korte termijn gaat starten.

Dag van de Bouw 20 mei
Twee van de uitvoerende projecten zijn opengesteld voor de Dag van de Bouw aanstaande zaterdag 20 mei: de fietsparkeergarage Vijfhoek in Amsterdam en het Europaplein in Leeuwarden. Elk jaar organiseert Bouwend Nederland de Dag van de Bouw. Deze keer zijn er 130 bouwprojecten opengesteld. Doel van deze dag is om het publiek kennis te laten maken van diverse bouwprojecten. De aannemers kunnen op deze dag hun trots op hun prestaties delen en laten zien tot welke hoogstandjes zij in staat zijn.

Fietsparkeergarage Vijfhoek, Amsterdam
Van Boekel Zeeland BV, de aannemer van de Fietsparkeergarage Vijfhoek, nodigt u uit om het project te komen bezoeken en heeft allerlei activiteiten georganiseerd. Iedereen is van harte welkom! Verschillende werknemers vertellen u alles over de ondergrondse fietsparkeergarage, van uitvoerder tot één van onze architecten. Daarnaast is er ook genoeg te doen, zo kunnen kinderen schatgraven, mogen ze op de foto met een bouwmachine (compleet met helm en veiligheidshesje) en wordt er gezorgd voor een kopje koffie en ranja.
Bezoektijden: 10:00 – 16:00
Locatie: Strawinskylaan 8A, Amsterdam, Noord-Holland

Europaplein, Leeuwarden
Het Europaplein in Leeuwarden wordt dit jaar nieuw ingericht. De ovale rotonde wordt omgebouwd tot een turbominirotonde. Voor de fietsers en voetgangers worden tunnels gebouwd, zodat zij de aansluitende wegen onderlangs kunnen kruisen. De fiets- en voetpaden worden verdiept aangelegd, zodat de rotonde maar een fractie hoger wordt dan in de oude situatie. De beeldbepalende fontein wordt in ere hersteld en de contouren van de oude rotonde komen terug in de vernieuwde parallelwegen met zitelementen. De aannemer KWS Infra BV zal deze dag verzorgen.
Bezoektijden: 10:00 – 16:00
Lokatie: Europaplein, Leeuwarden

Meer informatie over de Dag van de Bouw vind je hier.